Panel logowania
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Shoutbox dostępny tylko dla osób zarejestrowanych.

Bez konca / No End 1985 POLiSH NORDiC PAL DVDR-CATCH -=RS/SM/NL=-

Autor: darell
Kategoria: Filmy
  • 0

Bez konca / No End 1985 POLiSH NORDiC PAL DVDR-CATCH

Bez konca / No End 1985 POLiSH NORDiC PAL DVDR-CATCH -=RS/SM/NL=-

reżyseria: Krzysztof Kieślowski
scenariusz: Krzysztof Kieślowski, Krzysztof Piesiewicz
premiera: 17 czerwca 1985 (Świat)
produkcja: Polska
gatunek: Dramat, Obyczajowy, Psychologiczny



Bez konca / No End 1985 POLiSH NORDiC PAL DVDR-CATCH -=RS/SM/NL=-


Tagi: Bez, konca, No, End, 1985, POLiSH, NORDiC, PAL, DVDR, CATCH, , RS, SM, NL,
Komentarze: 0
13-06-2010, 19:44
Wyświetleń: 129

Szokująca Azja II-Ostatnie Tabu / Shocking Asia II-The Last Taboos 1985 PL DVDRip XviD-BTGIGS

Autor: p4tereczka
Kategoria: Filmy
  • 85
Szokująca Azja II-Ostatnie Tabu / Shocking Asia II-The Last Taboos 1985 PL DVDRip XviD-BTGIGS

Szokująca Azja II-Ostatnie Tabu / Shocking Asia II-The Last Taboos 1985 PL DVDRip XviD-BTGIGS

Szokująca Azja II-Ostatnie Tabu / Shocking Asia II-The Last Taboos 1985 PL DVDRip XviD-BTGIGS

#INFO/NFO#


"SZOKUJĄCA AZJA - OSTATNIE TABU" - w części tej można ujrzeć zwyczaje pochówku zmarłych. Wstrząsające zdjęcia kremacji na plażach Bali, oraz krwawy rytuał Barong. Reżyser oprowadza nas po dzielnicy czerwonych latarni w Manili, gdzie odbywają się jedne z dziwniejszych praktyk seksualnych, oraz dokonywane są akty samookaleczenia. Ujrzymy 700-set letnie mumie i, dla kontrastu, zapomnianą przez świat, wioskę trędowatych.


Tagi: Szokująca, Azja, II, Ostatnie, Tabu, Shocking, Asia, II, The, Last, Taboos, 1985, PL, DVDRip, XviD, BTGIGS
Komentarze: 0
2-04-2010, 15:40
Wyświetleń: 305

Ochotnicy / Volunteers 1985 PL DVDRip XviD-PSiG

Autor: p4tereczka
Kategoria: Filmy
  • 17
Ochotnicy / Volunteers 1985 PL DVDRip XviD-PSiG

Ochotnicy / Volunteers 1985 PL DVDRip XviD-PSiG

Lawrence (Toma Hanks) to młodzieniec z bogatej rodziny, ale z długami. Gdy popada w tarapaty finansowe, a ojciec nie chce mu pomóc, decyduje się uciec przed rozwścieczonymi dłużnikami. Trafia z Korpusem Pokoju do Azji Południowej i zaczyna pracę przy budowie mostu w jednej z azjatyckich wiosek.


Tagi: Ochotnicy, Volunteers, 1985, PL, DVDRip, XviD, PSiG
Komentarze: 0
21-12-2009, 16:51
Wyświetleń: 128

Dziewczyna z Komputera / Weird Science (1985) DVDRip napisy PL

Kategoria: Filmy
  • 0
Dziewczyna z Komputera / Weird Science (1985) DVDRip napisy PL
Rozmiar pliku.....: 699 MB
Czas trwania:.....: 1:33:38
Kodek Video.......: XviD
Video Bitrate.....: 906 kbps
FPS...............: 23.976 fps
Rozdzielczość.....: 576 x 304
Kodek Audio.......: 0x0055 MPEG-1 Layer 3
Audio Bitrate.....: 128 kb/s, CBR, Stereo
Częst. próbkowania: 48000Hz

Polski tytuł: Dziewczyna z Komputera
Oryginalny tytuł: Weird Science
Produkcja: USA
Gatunek: Komedia
Data premiery: 1985-08-02 (Świat)
Reżyseria: John Hughes
Scenariusz: John Hughes
Zdjęcia: Matthew F. Leonetti
Muzyka: Ira Newborn , Danny Elfman
Czas trwania: 94 minuty

Dwóch niezbyt popularnych w szkole nastolatków przy użyciu komputera ożywia lalkę, nadając jej cechy "wskanowane" z rozmaitych fotosów. Dziewczyna (LeBrock) jest piękna, superzgrabna, inteligenta i posiada magiczne zdolności. I, co nie bez znaczenia jest oddana swoim "stwórcom". W czasie weekendu, pod nieobecność rodziców chłopcy zdobywają popularność wśród rówieśników i dziewczyny.


Tagi: Dziewczyna, z, Komputera, Weird, Science, , 1985, DVDRip, napisy, PL
Komentarze: 0
13-09-2009, 17:02
Wyświetleń: 157

[RS] Sandra 1985-2002 ( 12 Płyt )

Autor: Robby
Kategoria: Muzyka
  • 85
[RS] Sandra 1985-2002 ( 12 Płyt )


ARTiST....: Sandra
ALBUM's...: Dyskografia 1985-2002
BiTRATE...: ??? kbps

1985 Sandra - The Longplay
1986 Sandra - Mirrors
1987 Sandra - Ten On One
1988 Sandra - Everlasting Love
1988 Sandra - Into A Secret Land
1990 Sandra - Paintings In Yellow
1992 Sandra - Greatest Hit
1994 Sandra - Close To Seven
1995 Sandra - Fading Shades
1999 Sandra - My Favourites
2002 Sandra - Extended Remix
2002 Sandra - Wheel of Time


Tagi: RS, Sandra, 1985, 2002, , 12, Płyt,
Komentarze: 1
11-07-2009, 00:56
Wyświetleń: 128

Reklama / Advertisement










Najlepsze / Best
Komentarze / Comments
Statystyki / Statistics


Online: 20
Polecane /Recommended
Linki / Links
Sponsorowane
Reklama / Advertisement